Pieczarkalia 2024 organizowane są pod hasłem grunt to współpraca.
Dlaczego? W naszej działalności najważniejsze jest spotkanie z drugim człowiekiem, zrozumienie wzajemnych potrzeb i wspólna praca na rzecz celu, który nas łączy. Wierzymy, że w ten sposób możemy rozwija się i wzrasta.
Tegoroczna edycja Pieczarkaliów odbędzie się 3 października w Pałacu i Folwarku Łochów. Tradycyjnie wydarzenie podzielone jest na dwa segmenty: dla branży pieczarkarskiej oraz dla menadżerów.
Segment branżowy to okazja do spotkania z wyjątkowymi prelegentami, przygotowanymi do tego, by podzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem z zakresu profesjonalnej uprawy pieczarek. Podczas tej części wydarzenia zaserwujemy naszym Gościom potężne wsparcie merytoryczne – przeanalizujemy nowości technologiczne, przedstawimy dobre praktyki i wskażemy kierunek rozwoju pieczarkarstwa. W ramach segmentu menadżerskiego podejmiemy tematy związane z zarządzaniem biznesem w aktualnych, niezwykle wymagających czasach. Prelegenci podzielą się z naszymi Gośćmi swoimi unikalnymi przepisami na sukces, technikami oraz narzędziami, które pozwalają menadżerom odkryć swoje zasoby w zmieniającym się świecie. Tę część wydarzenia uświetni znana osoba, której osiągnięć nikomu nie trzeba przybliżać. Kto to będzie? Przekonasz się już wkrótce.
Pieczarkalia to jednak coś więcej niż event branżowy. To okazja do budowania relacji, networkingu, wymiany doświadczeń, a także… do świetnej zabawy! Na miejscu będzie czeka na Ciebie ogromna kula z niespodziankami, fotobudka 360, coctail bar oraz muzyka na żywo w wykonaniu gwiazdy wieczoru – Sylwii Grzeszczak!
Zapraszamy do rejestracji on-line już dzisiaj https://pieczarkalia.pl/
HARMONOGRAM 3 października 2024 r. (miejsce: Pałac i Folwark Łochów- ul. Marii Konopnickiej 1, 07-130 Łochów ) Konferansjer: Maciej Kurzajewski
10:00 OTWARCIE KONFERENCJI I POWITANIE GOŚCI
I Część –BRANŻOWA
10:10 DZIAŁALNOŚĆ SBGU W POLSCE - dr Krystian Szudyga, Prezes Stowarzyszenia Branży Grzybów Uprawnych 10:50 EUROPEJSKA DZIAŁALNOŚĆ BRANŻY GRZYBÓW UPRAWNYCH – MR Paul Wilson, prezydent GEPC 11:30 MUSHROOM IN CHINA TODAY - Zlatko Vidmar , Sylvan Inc
12:00-12:30 PRZERWA KAWOWA
12:30 WIRUS X. CZY JEST SIĘ CZEGO BAĆ? - dr Helen Grogan 13:00 DRAWER SYSTEM – AUTOMATYZACJA I ROBOTYZACJA. JAK TO WYGLĄDA W PIECZARKARNI. - Christiaens Group
12:30-13:00 PRZERWA KAWOWA
13:00 NICIENIE, CZEGO CIĄGLE JESZCZE NIE WIEMY? – KOPPERT Polska, Sp.zo.o 13:30 CO Z TĄ OKRYWĄ BEZTORFOWĄ - Wokas Spółka Akcyjna
14:00- 15:00 PRZERWA OBIADOWA
II Część – MENEDŻERSKA
15:00 POWERSPEECH 16:00 WRĘCZENIE WYRÓŻNIEŃ Z OKAZJI 25 LECIA SBGU DLA ZASŁUŻONYCH CZŁONKÓW SBGU 17:00 ZAKOŃCZENIE KONFERENCJI 19:30 UROCZYSTY BANKIET - GOŚĆ WIECZORU: Sylwia Grzeszczak
INFORMACJE DODATKOWE: Udział w konferencji prosimy zgłaszać do 20 września 2024 r
KONFERENCJA: Marcin Chęcel tel. 531 465 401 e-mail:
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Mirosław Piekarski tel. 502 556 366 e-mail
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Krystian Chwiłka , tel. 794 444 417 e-mail:
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
BANKIET: Zgłoszenia do 20 września 2024r Kontakt: Ewa Stepiuk tel. 502-556-388 e-mail:
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
|