Grzyby.Grzybnia.pl Grzyby.Grzybnia.pl

GRZYBY

GRZYBNIA

PIECZARKI

BOCZNIAKI

Pieczarki z grila Drukuj Email
13 sierpnia 2011, autor: Redakcja

Czas przygotowania: 5 minut
Czas grillowania: 20 minut

Składniki
pół szklanki oleju
pół kg pieczarek
przyprawy-do smaku

Pyszna przekąska do mięsa z grila.

Etapy przygotowania
1. Do pół szklanki oleju dodać wegetę i wymieszać.
2. Pieczarki obrać (nóżek nie odrywać!).
3. Wymieszać pieczarki w oleju. Odstawić na około 1 godzinę.
4. Grilować do uzyskania brązowego koloru.

 

Polecamy

 

 

 

 

WORTAL - Grzyby.Grzybnia.pl
DODAJ SWOJĄ FIRMĘ DO BAZY FIRM
Partnerem wortalu jest SPYRA - Laboratorium Grzybni. Copyright © 2004-2018