Grzyby.Grzybnia.pl Grzyby.Grzybnia.pl

GRZYBY

GRZYBNIA

PIECZARKI

BOCZNIAKI

Pieczarki (...) we współczesnej kuchni Drukuj Email
23 lipca 2011, autor: Redakcja

"PIECZARKI I GRZYBY LEŚNE WE WSPÓŁCZESNEJ KUCHNI"

• seria: Polskie tradycje kulinarne

Wydawnictwo: Olimp Media
Rok wydania: 2011
Oprawa: Twarda
Format: 14.5x20.5cm
Język: polski
Ilość stron: 144
ISBN: 9788377070628
Seria: Polskie tradycje kulinarne

Opis:
Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych.

Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami. Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.

Przejdź do księgarni internetowej: »» http://wysylkowa.pl

 

Polecamy

 

 

 

 

WORTAL - Grzyby.Grzybnia.pl
DODAJ SWOJĄ FIRMĘ DO BAZY FIRM
Partnerem wortalu jest SPYRA - Laboratorium Grzybni. Copyright © 2004-2018